Kako se ustvari razrađuje taktika u VFORV klanu? 

 Pre nekoliko dana smo objavili kako izgledaju osnove taktičkog razmisljanja u Wot-u. Sada ćemo vam objasniti kako to naš klan na veoma visokom i zahtevnom nivou uvežbava svaki aspekt ovih taktika.

priprema za clan war2

Ovo je jedna od najboljih taktika u naše klanu i ide ovako:

Kao najveći agresivac u našem klanu, Strahomlat predvodi blickrig napade sa takvom agresivnošću i yollo taktikama da bi  mu i sam začetnik blickrig doktrine, Hainc Guderian, pozavideo ali, nažalost, sa veoma malo uspeha, te onda razoračaran ponavljajući   " ma nevjerojatno" hiljade i hiljade puta, smoren, prosledi zapovedništvo Vultureman-u. Ovaj, poznatiji kao Brkati spoter (pljunuti, Donald Sutherland iz kultnog filma Kellijevi heroji), stari vuk, majstor lowtier-eva, čovek koji je izmislio Sealclubbing, veoma duboko analizira sve moguće opcije, neprijatelja, teren i onda samo kratko kaže: Vi heviji ljevo, a svi ostali desno. Jer jednostavno je uvek najbolje.U veoma retkim prilikama kada nema ideju zapovedništvo ide na jednog jedinog Wrap_around-a koji se veoma vešto dokopao mesta zamenika komandira eliminišući svoj arhineprijatelja Tomovv8 ( legenda kaže da je to jedna ista osoba, ali nećemo o tome). Wrap_around kao što i njegova karikatura to pokazuje voli igrat na kupolu, jedna od njegovih brilijantnih taktika!
 
Taktičar kojeg niko ne sluša ili se uglavnom prekasno čuju njegove zapovesti, čije spotersko  umeće  je veoma potcenjeno, čovek koji prekriva oči, što od tuge jer ga je naš cenjeni artiljerac WelaCRO upravo teamkill-ovo po ko zna koji put već, što od užasa kada vidi da mu tenkovi idu na pogrešne strane mape a ne tamo gde im je pingao. Reč je naravno o Gadu najgadnijem i verujte na reči veoma je gadan.
Kad već pominjem artiljerca Welu, ovaj igrač ne zna usta zatvoriti na TeamSpeak-u, mislim da nam je licenca samog TS-a nekoliko puta skuplja samo zbog njegovog konstantnog pričanja koje preoptereti severe. Ali kada pitate ljude iz klana da li znaju kako zvuči njegov glas, niko neće znati odgovor. Najglasniji je bio kad su nerfovali artice.
 
I tako dragi moji,a neee čekaj čekaj, opet zamalo da se izvuče neprimećen, sakriven u žbunju na samom uglu mape hvatajući crvenu liniju.Igrač  koji je kao kameleon i koji postane žbunj kada stane iza njega,koji na početku bitke umesto unapred kreće odmah unazad iza svoje baze i juri prvi žbunj da se u njega sakrije i strpjivo čeka svog protivnika da napravi grešku.Naš popularni žbunjaš Zvone0502. Ali nemojte suditi prebrzo, ovom čoveku kada kažete guraj tuda, on bukvalno kida sve ispred sebe bez ustupanja. Tako da ili pogine prvi ili posednji, nema kod njega sredine.
 
Inače ovo naše treniranje i uvežbavanje taktika je pod budnim okom našeg Velikog Voljenog Vođe (VVV) Mamamrlleta koji je u ovoj situaciji kod komšije isprobava neku rakiju ili šta već ali ima poverenja da ostavi svojim oficirima vođenje timsking bitaka.


Nadam se da ćete i vi primenjivati ove taktike u svojim klanovima,vrlo su efikasne. Provereno!