Da li je WG spojlovao koji je novi nagradni tenk frontline-a ili rangiranih ili nas samo ''tizuju''(tease eng. zadirkivati)?

 

Wg je najavio da će nagradni tenkovi za frontline i novu sezonu rangiranih biti dve različite devetke. Tenk koji je u fajlovima igrice postojao duže vreme kao teškaš desetog nivoa se spušta nivo niže na supertestu i mnogi su posumnjali da će ovaj tenk biti jedna od tih nagrada, međutim wotexpress sajt navodi da Obj 777 II neće biti nagrada za frontline ili rangirane,tako da nam ništa ne preostaje nego da mislimo da zbog ovakvih tenkova WG je odlučio da odloži kupovinu tenkova za obveznice. No, o kakvom tenku se radi uopšte? Reč je o Obj. 777 verzija II ruski teškaš sada 9 nivoa. Još jedan u nizu.

Iz slike možemo zaključiti da je tenk veoma niskog profila i da gusenice pokrivaju kompletnu stranu tenka i da je kupola na sredini, što će mu omogućavati bolji sidescrape. Oklop je vrlo iskošen i kao svi ruski teškaši ima dobru kupolu i malu depresiju topa.

post 500052261 0 39601700 1556805426

 

Top je istog tipa kao i poslednji top na T-10 sa sličnom statistikom, tenk će biti standardne brzine za ruske teškaše 50/15 kh/h ali sa slabijom okretnosti trupa tenka i kupole. Standardna depresija od 5 stepeni i prosečan vidokrug od 380 m. Sve u svemu još jedan ruski teškaš, kao da ih nemamo napretek.

Statistika je sa supertesta, može doći do izmena (računajte buff-ova, jer ruski tenkovi se ne nerfaju to svi znaju).