U predhodnih nekoliko dana po forumima kruže delovi slagalice i rebusi o tome šta nam WG sprema za avgust i septembar.

Naime, jedan nalog na twitteru, u pitanju je SanyaTranslate, već nekoliko dana objavljuje delove slagalice i naznake kakvi nas događaji čekaju u WOT-u u ovom mesecu. Mi smo pomno pratili svaku objavu i objedinili sve njene objave u jednu da bismo imali kompletnu sliku o tome šta nas sve čeka. Nema sumnje da je ovo nalog nekoga koji radi u WG-u jer je isti napravljen pre samo nedelju dana i služi samo da nas '' tease'-je.

w5py1tef8dy

Ovo je kompletna mapa sa svim tragovima za mesec avgust. Analiziraćemo jedan po jedan.

 

00xmvyc Ove karte su za event koji će biti u avgustu, a WG čuva sadržaj ovog  event-a kao strogu tajnu. Tako da još uvek ne znamo šta će biti.

 

nhpq6xw

Takođe jedan deo event-a. A ovde se nagoveštava da će se nešto desiti sa M18 Hellcat-om.

 

qpm9tkx Pošto nam u igru stiže prvi Čeholovački premijum tenk TVP T27 ovo je naznaka da ćemo ga dobiti u maratonu! Statistika na ovom linki

 

 

dgzgtdp Sprema nam se event nazvan ''Tank Fair'' i izgleda da će biti sličan kao black market koji je bio potpuni hit. Dobro pripremite naloge!

 

nzbz4gf pxpkruv

Vidimo logo frontline-a ali nam nije najasnije o čemu se ovde radi.

 

 ryacmt4

eat6atwxkaaqtog.png large Na osnovu gif-a i slike možemo sa sigurnošću da potvrdimo da se ovde radi o Chaffee trkama koje su bile ekstremno populare. Osoba na slici je general Anda Chaffee a ključ je samo potvrdio.

Takođe nalazimo po forumima da je početak evog event-a 7. avgust!

 

eaa5so0xuae07jo

I poslednji trag na ovoj slici koji podseća na šapu takođe ne znamo šta je, ali pretpostavljamo da ćemo ovaj token dobiti za rešavanje nekih misija.

 

Nakon što smo analizirali sve ove rebuse možemo da zaključimo da WG stvarno želi da provedemo vrele letnje dane igrajući tenkove!