Ovde možete pročitati sve novosti vezane za novi patch

Novi patch 1.3  nam uskoro stiže, test server već uveliko radi. Ako želite da se priključite test serveru i isprobate sve novosti sve što treba da uradite jeste da skinete test server instalaciju sa ovog linka.

 

Elem, šta nas sve očekuje u novom patch-u? Da počnemo od promena na samim tenkovima.

 

U fajlovima igrice je dodat kineski laki tenk M41D, varijanta Bulldoga, zatim imamo buff-ove za dva nagradna tenka T-55A i Obj. 260 koje smo već opisali ali WG je rešio da ih dodatno poboljša kao i nov top za IS-3A (autoreoloader, mehanizam kao kod Italijana) i novi švedski premijum teški tenk EMIL 1951.

Pored prvobitnih buff-ova za T-55A  sa supertesta koje možete videti ovde još nekoliko bitnih poboljšanja je pridodato ovom patch-u. brzina standardne granate je povećana za 20%, zatim i penetracija standardne granate sa 201 na 221 mm što je jako pametna odluka (ne treba toliko gold spam-a) kao i malo povećanje HP-a sa 1700 na 1750.

Pored buff-ova sa supertesta za Obj. 260 sa kojima možete da se podsetite na ovom linku, u patch-u 1.3 nas čeka jedan veliki buff a to je depresija topa sa -5 stepeni na -6 (iako ovo izgleda malo, verujte nam, razlika se itekako oseti dok igrate) kao i povećanje broja granata sa 30 na 40.

 

Takođe imamo nove promene na mapama Himmelsdorf, Ribarev zaliv, Plzen, Manerhajmova linija, kao i nova mapa Hintelar .Da ne bismo nasuvo pričali o promenama na mapama, na wot-ovom sajtu postoji tačno šta i gde je urađeno a mi ćemo vam samo proslediti link videa https://www.youtube.com/watch?time_continue=143&v=0Rl2OFRbb-E, pogledajte od 2 minuta šta je sve urađeno na mapama.

Takođe ima i sitnih poboljšanja tekstura na mapama Minski, Strudzianski, Westfield, Ensk i Serene Coast.

 

 

Dodati su novi printovi i mesta na kojima i možete staviti na tenku.

screen 04 3eoqm9p.jpg

screen 05 wnxphfx.jpg

screen 06 oqjiojz.jpg

Preuzeto sa worldoftanks.eu

 

 

Takođe ima promena i u personalnim misijama ali o tome ćemo u zasebnom članku.

 

 Sve u svemu ovaj patch za razliku od nekih prošlih će zasigurno imati dosta pozitivan feedback i  imajte na umu da je ovo test server i da izlaska novog patch-a još dosta stvari se može promeniti.