Danas obavezno obucite nesto zeleno za dodatnu sreću na bojnom polju. Ali u slučaju da su vam omiljene gaće na pranju ili vam je stomak prerastao zelene majice, WG se pobrinuo da se ipak nesto simbolično obuče za dan Sv.Patricka

 

 fv

VIII FV4202 nije samo zastrašujući britanski srednji tenk i izvrstan snajper, već na boku ima i "Lady Luck" u ovom veličanstvenom 3D stilu nadahnutom Danom sv. Patricka

Tenk s djetelinom nudi sve vrste irskih draži, hrpetina detalja, od harfe, tambure, kape, tepiha, guzobrisa, sve u Irskom štihu koje bi vam trebale pružiti dodatnu (vizualnu) prednost na bojnom polju. Sa svojim izvrsnim topom, izvanrednom penetracijom, velikom preciznošću i dobrom depresijom topa, zapravo i ne treba dodatna sreća. Upotrijebite natprosječno vrijeme ciljanja, veliku brzinu granate i vidokrug od 390 m za snajpersko djelovanje na velike daljine. Pokažite protivnicima da su oni nesretnici!

Osim ponude tenka, u ponudi je i 3D stil za isti, stil se može dobiti i ako već imate tenk u svojoj kolekciji, naravno po izvjesnoj cijeni!

Osim navedene ponude vozila i 3D stila, tu su i dodane misije inspirirane danom Sv. Patricka u kojim se moze osvojiti nekoliko emblema, osobnih pricuva, alate za popravke, vatrogasne aparate i ostale sitnice za svakodnevnu upotrebu tokom igranja.