Zapovjednici!

Prošlo je neko vrijeme otkako se legendarni VI M4A3E8 Fury nasao u Premium Shopu, sada se vratio u jednakom sjaju kao i prvog dana!

Varijanta tenka Sherman narednika Wardaddyja svoj je debi u World of Tanks doživjela još 2014. godine za izlazak istoimenog holivudskog filma: Fury.

pool 2

Iako je priča o filmu izmišljena, prikaz tenka "Easy Eight" i njegovog zapovjednika Don "Wardaddy" Collier temelji se na pravom savezničkom zapovjedniku tenka. Narednik Lafayette G. "War Daddy" Pool, raspoređen je u Europu odmah nakon Dana D. On, njegova posada i tri tenka M4 Sherman, svi nadimci "In The Mood", uspjeli su unistiti 270 neprijateljskih vozila za samo 79 dana prije nego što je Pool ozlijeđen i prevezen natrag u Sjedinjene Države.

Iskoristite priliku da dodate M4A3E8 Fury u svoju kolekciju i provjerite možete li biti uspješni kao zapovjednik . Kupola s izuzetno tvrdim oklopom, izvrsnim DPM-om, odlicnim topom s respektabilnom disperzijom u pokretu i kutem ciljanja, za igranje na kupolu, sigurno će vam biti od pomoći.

Dostupno od 16. ožujka u 06:00 CET do 18. ožujka u 06:00 CET (UTC + 1)