Na nekoliko foruma i na wot-om oficijelnom YT kanalu su se pojavile slike i snimci novie(stare) mape koja se rebalansira i radi u HD-u

Takođe na supertestu pored Harkov-a testiraju se još i Minsk, Gost town. Empire's Border i Poland.

Ova mapa nam je jako poznata i bila je u rotaciji sve do patch-a 1.0 kada WG nije hteo da je uradi u HD-u jer nije gajila neke simpatije kod igrača. Sada na super testu WG se nada da će ovu mapu dovoljno ispraviti da će se ponovo svideti igračima.

Mapa jako liči na svoju SD verziju ali u WG se nadaju da će moći da se otarase bitaka koje su se na ovoj mapi u najvećem broju slučajeva završavale jako brzo, te it tog razloga ova mapa nije bila zabavna, da ne govorimo da je ovo još jedna gradska i koridorska mapa koja nije za tenkove sa lakim oklopom.

Dakle kako za sada izgleda nova verzija mape

 

harkov

 

1.Centralni trg sada ima manje ulaza i još manje izlaza. Crvenim strelicama su označeni putevi kojima se može ući ali se ne može izaći istim putem nazad, dok zelene strelice predstavljaju već poznate prolaze. Ovo će omogućiti lakše držanje ovog trga i smanjiti broj brzih bočnih probijanja ako jedan tim manje više ignoriše tu stranu.

2. Sam centralni gradski blok mape se nije promenio iz razloga zato što je predstavljao dobro mesto za napucavanje teških tenkova, samim tim ostaće kako ga i igrači i pamte u staroj verziji mape

3. Prostor oko baza je ''očišćen'' od manjih zgradica i krša koji od tih delova mape pravi mali lavirint.

4.Zgrade koje su na periferiji grada i gledaju ka otvorenom delu mape dobili su nekoliko pozicija za spotovanje cele poljane na poziciji 5 kao i nekoliko mesta za podršku centralnom delu grada.

5. Na samom gornjem uglumape koji su najčešće koristili laki i srednji tenkovi dodato je još par zaklona i još nekoliko manjih žbunjeva. Ovaj deo će se koristiti kao i do sada za opkoljavanje neprijateljske baze.

Na supertestu će se pokazati hoće li ova verzija mape dati bolji ''gameplay'' od predhodne. Takođe nije poznato kada bi se ova mapa ponovo pojavila na live serveru.

 

Još par slika 

harkov 8

post 527655019 0 69254400 1531389937

harkov 3

post 527655019 0 62653800 1531389931

I verzija minimape

harkov 2

 

Pratite našu stranicu za objave o još novih mapa koje nas čekaju.