Nove informacije izašle su o događajima u World of Tanks u sledećem perioudu.

 Naime, pre nekolikodana na jednom od ruskih foruma vezanih za World of Tanks izašao je članak koji detaljnije opisuje planove Wargaming-a za sledećih nekoliko meseci, tačnije do leta.


Počev od 13.04 sledi nam maraton za novi Tier 8 premium Italijanski meduim tenk sa inovativnim sistemom punjenja nazvan "autoreoloader". Sve detalje o misijama i dužini samog maratona mozete naći u svojim garažama pod događajima. Ova vest je došla iznenada i ovo je veoma prijatno iznenađenje od strane WG-a.

progetto m35 mod 46 1 1024x

Slika preuzeta sa www.worldoftanks.eu


Zatim nam sledi dani kosmonautike u čast godišnjice odlaska Jurija Gagarina u svemir. Verovatno da će biti neki poseban mod za igranje u kosmosu kao pre par godina.

hqdefault

Slika preuzeta sa www.worldoftanks.eu

Dalje u proleću nas čeka patch 1.01 i jos neki misteriozni događaji o kojima WG još ne želi da priča.Ukoliko dođemo do novih informacija o ovom patch- odmah ćemo vas obavestiti.

Krajem petog meseca nas očekuje nova kampanja u kojoj će se klanovi takmičiti za nagradne tenkove kamuflaže, ali pre svega prestiž i titulu najboljeg klana na serveru.

wot banners 5thcampaign article 684x280

Slika preuzeta sa www.worldoftanks.eu

I naravno na leto tj. početkom šestog meseca kreće i Svetsko prvenstvo u fudbalu, gde će u čast održavanja istog kao i predhodnih godina postojati poseban događaj.

images

Preuzeto sa https://wotgreece.wordpress.com

 

 

Po svemu sudeći čeka nas vrlo uzbudljiv naredni period u Wot-u, verujem da ćemo uživati u čarima ove igre i ovog proleća i leta.